Kérdésed van? Hívj minket! +36 70 434 9879

Díszítési technikák

Fesztivál torta

Desszertmester
Desszertmester
2021.07.29 15:33
Fesztivál torta

Ezt a tortát a nyári pörgés és jó hangulat ihlette.

Bármilyen motívumot is választunk, azt érdemes először papíron gyakorolni ceruzával, és amikor már bátran húzzuk a vonalakat, akkor habzsákkal kipróbálni ugyanezt sütőpapírra. Ha már habzsákkal is biztonsággal meg tudjuk rajzolni a motívumot, akkor mehet a tortára. Mindig ugyanazt a motívumot ismételjük, csak egy kicsit elforgatva,majd a motívumok közötti részt kitöltjük apróbb inda mintákkal.

Amire szükségünk lesz:

A fondant és a krém megszínezéséhez a PME természetes ételfestékeit használtuk.

A minták megrajzolásához pedig csupán egy habzsákra, 1-es, kerek díszítőcsőre, a színezett cukormázra, és egy kevés türelemre lesz szükségünk :)

díszített torta
Ha elkészítetted és szívesen megosztanád velünk és követőinkkel saját munkádat, kérjük küldj az elkészült munkádról fotót az info@desszertmester.hu e-mail címre. :)
/A munkádról készült fotó elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy azt weboldalunkon megoszthassuk, inspirálva ezzel másokat is az örömteli alkotásra./