Díszítési technikák
Eper huszár

Eperszezon magyarosan :)
Az elkészítéséhez csupán egy doboz eper kell, fehércsokoládé egy kevés étcsokoládé vagy candy buttons bevonó.
- Mossuk meg az epreket, majd nagyon alaposan itassuk fel a vizet egy konyhai papírtörlővel. Ez azért fontos, mert így nedves felületre nem fog tapadni a csokoládé.
- Olvasszuk fel a fehércsokit (vízgőz fölött, vagy mikrohullámú sütőben), majd mártsuk meg benne az epreket egyenként, körülbelül az eper feléig.
- Helyezzük sütőpapírra, és várjuk meg míg egészen megdermed rajtuk a csokoládé.
- Ezután jöhet a tej-, vagy étcsoki olvasztása.
- Egy ecset vagy egy fogpiszkáló segítségével a felolvasztott étcsokiból rajzoljuk meg a szemeket és a bajuszt.
- Miután a csokoládé megdermedt, tálalhatjuk is ízletes magyar huszárjainkat! :)
Ha elkészítetted és szívesen megosztanád velünk és követőinkkel saját munkádat, kérjük küldj az elkészült munkádról fotót az info@desszertmester.hu e-mail címre. :)
/A munkádról készült fotó elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy azt weboldalunkon megoszthassuk, inspirálva ezzel másokat is az örömteli alkotásra./