Üdvözli Önt Desszertmester, a minőségi cukrászkellékek áruháza. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 434 9879

Díszítési technikák

Íme egy rövidke leírás, hogyan készíthetünk ilyen édes szegfűvirágokat. Egyszerű, gyors és rendkívül mutatós!

Az apró cukorgyöngyök (más néven nonpareils), színes, ropogós finomságok. 

Hóember cake pop - téli móka és kacagás :)

Készítettünk egy összeállítást a habzsákok és díszítőcsövek használatáról, nézzük mire érdemes figyelni.

Halloween muffinok: avagy a pók, a múmia, a töklámpás és a szellem találkozása. 

Varázsoljunk virágmezőt az étkezőasztalra!

Nagyon finom ropogós csokoládégolyók :)

Ezt a tortát a nyári pörgés és jó hangulat ihlette.

Ezt a receptet szoktuk elkészíteni a Macaron készítő tanfolyamokon is, és most szívesen osztjuk meg Önökkel is Farkas Vilmos tolmácsolásában.

 

Csokoládé levelek készítése.
Öltöztessük őszi köntösbe tortánkat pár mutatós csokoládé levéllel!

Eperszezon magyarosan :)


Valentin napi brownie - a tökéletes meglepetés!

 

Elkészítettük saját ételfesték SZÍNPALETTÁNKAT, hogy megkönnyítsük a színek kiválasztásának lépését.

Süssünk egy adagot kedvenc muffinunkból, csak most egy kicsit másképpen :)

Lepjük meg szerettünket! Nem kell ünnep ahhoz, hogy széppé varázsoljuk kedvesünk, gyermekünk reggelét! 

Süssünk sima kerek kekszeket vagy mézeskalácsokat és díszítsük most egy kicsit másképp! :)