Isomalt
Az isomalt egy mesterségesen előállított édesítő, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, így kitűnően olvasztható és formázható. A cukorral ellentétben az isomalt melegítés során nem színeződik el, így gyönyörű díszeket készíthetünk belőle.
Felhasználása: melegítsük 180 fokosra majd formázzuk tetszés szerint. A prémium minőségnek köszönhetően nagyon jó állagot kapunk, mely felhasználása során kiváló design elemeket hozhatunk létre a tiszta színű süteményekhez. Már csak képzeletünk szab határt annak, hogy milyen formába öntjük, például a mézeskalács dekoráció során vagy formázásukkal üvegnek, drágakőnek tűnő dekoráció is készíthető az isomalt felhasználásával.
Színe: az isomalt alapvetően nem színes, viszont ételszínezékkel tetszőlegesen és igen jól színezhető.
A feldolgozás során csak hőálló eszközöket használjunk!
Kísérletezgess, gyakorolj az isomalttal és készíts rendkívül látványos tortakreációkat! :)

Kiszerelés: 450g
Csomagolás: doboz
- izomalt
- édesítőszer
- tortadíszítés