Kérdésed van? Hívj minket! +36 70 434 9879

Glükózszirup

Glükóz szirup

 

A glükózszirup desszert, édesség vagy lekvár készítése során használható. Megakadályozza a cukor kikristályosodását és rugalmasabbá, formázhatóbbá teszi például a fondantot, a modellező csokoládét vagy a virágmasszát.

Ezt az adalékok nélküli, viszkózus masszát szívesen alkalmazzák a cukrászok homogén és átlátszó, intenzív édes íze miatt. Állaga leginkább a mézre emlékeztet minket és megakadályozza a cukor kikristályosodását, így lehetővé teszi a rugalmas, könnyű kezelhetősége.

Alkalmazható továbbá főzés során is mázak, mályvacukor, fagylalt, parfé, sorbet vagy akár karamell készítéshez is.

Tipp: használj glükózszirupot a fondantmasszához, hogy könnyebben formázhasd!

glükózszirup a tökéletes fondant elkészítéséhez

Kiszerelés: 300g
Csomagolás: zacskó

Nincs raktáron
1 490 Ft
Részletek




Adatok
Összetevők
Cukor, emulgeálószer (szójalecitin E322), természetes vanília ízesítő, teljes tejpor.
Allergén anyagok
-
Egységár
4967 Ft/kg
Kiszerelés
300 g
Cikkszám
tm300