Üdvözli Önt Desszertmester, a minőségi cukrászkellékek áruháza. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 434 9879

Figura készítő workshop
Figura készítő workshop
3 990 Ft

Figura készítő workshop

Ezen a két órás tanfolyamon egy szőrös kismackót készítünk, megtanulva a figura készítés alapjait. Elsajátíthatod milyen típusú figurát milyen anyagból kell készíteni. Mitől lesz cuki egy figura vagy mitől lesz élethű, ha számodra az az elsődleges.

Elmondjuk, hogy milyen korlátaink vannak a figurák méretét illetően és miképpen lehet ezeket a korlátokat áthidalni. A szőrös kismackó esetében megmutatunk több technikát, amivel ezt a hatást el lehet érni.

3 990 Ft
Részletek

Mivel közelegnek az ünnepek, a kismackónak lehet sapit, sálat vagy bármilyen egyéb kiegészítőt készíteni.

Könnyed kikapcsolódás. Miközben a mackót készíted, hallgasd meg a hasznos információkat és kortyolgass meleg teát vagy kávét.

Figyelem! A figura készítés addiktív, a kismackó ellenállhatatlan, a tanfolyam mellékhatásaként előfordulhat, hogy hamarosan marcipán mackók egész serege fog kezed alól megszületni. :)

A jelenlegi COVID helyzetben csak és kizárólag kis létszámú tanfolyamokat indítunk.
Ez a tanfolyamunk péntek délutánonként 16:00 órától 18:00 óráig kerül megrendezésre.
A pontos dátumot egyeztetjük veled jelentkezés után, hogy a csoport létszámokat megfelelően tudjuk kontrollálni. Természetesen igyekszünk mindenkinek a számára legmegfelelőbb időpontot befoglalni, és igyekszünk nagyon rugalmasan alakítani a tanfolyamokat.


Várunk szeretettel!

Adatok
Cikkszám
TAN00002