Kérdésed van? Hívj minket! +36 70 434 9879

 

Figura készítő workshop
Figura készítő workshop
3 990 Ft

Figura készítő workshop

Figura készítő workshop
Figura készítő workshop

Kismackó készítése 

Ezen a két órás tanfolyamon egy szőrös kismackót készítünk, megtanulva a figura készítés alapjait. Elsajátíthatod milyen típusú figurát milyen anyagból kell készíteni és hogy mitől lesz cuki egy figura vagy mitől lesz igazán élethű.

Részletesen és érthetően elmondjuk, hogy milyen korlátaink vannak a figurák méretét illetően és miképpen lehet ezeket a korlátokat áthidalni. A szőrös kismackó esetében megmutatunk több technikát, amivel ezt a hatást el lehet érni.

3 990 Ft
Részletek

Könnyed kikapcsolódás :)

Mackókészítés közben sok-sok információt adunk Neked a készítés fortályairól és ráadásként finom kávéval vagy teával kedveskedünk.

Figyelem! A figura készítés addiktív, a kismackó ellenállhatatlan és a tanfolyam mellékhatásaként előfordulhat, hogy hamarosan marcipán mackók egész serege fog kezed alól megszületni. :)

Tanfolyam időpontja

A jelenlegi COVID helyzetben csak és kizárólag kis létszámú tanfolyamokat indítunk.
Mackókészítő tanfolyamunk péntek délutánonként 16:00 órától 18:00 óráig kerül megrendezésre.
A pontos dátumot egyeztetjük veled jelentkezés után, hogy a csoport létszámokat megfelelően tudjuk kontrollálni. Természetesen igyekszünk mindenkinek a számára legmegfelelőbb időpontot befoglalni, és igyekszünk nagyon rugalmasan alakítani a tanfolyamokat.


Várunk szeretettel!

Adatok
Cikkszám
TAN00002