Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot
Termékkategóriák
Akciós termékek
Bon-bon készítés
+
Cake pop
+
Dekorációs alapanyagok
+
Dekorációs eszközök
+
Kiszúró formák
+
Papír termékek
+
Sütőformák
Szezonális termékek
+
Tanfolyamok

Akciós termékek

Zselés ételfesték PME borsózöld

  790 Ft  
0 Ft

Fondant PME lila

  990 Ft  
702 Ft

Virágmassza/Gum paste PME

  1790 Ft  
688 Ft

Candy Buttons bevonó PME narancssárga

Azonosító: CB008
Állapot: raktáron
1590 Ft
Kosárba
Termékleírás
A Candy Buttons bevonók könnyen olvaszthatók gőz fölött, vagy
mikrohullámú sütőben. Széles színpalettából lehet választani, igazán
változatos felhasználásra ad lehetőséget, torták bevonására, cake
pop-ok, kekszek, gyümölcsök mártására, de bon-bon készítéshez is
kitűnő.

Kiszerelés: 340g

Vanília ízesítésű.

Összetevők: cukor, részben hidrogénezett pálmamag olaj, tejpor,
csökkentett ásványú tejsavópor, zsíros tejpor, zsírszegény tejpor,
emulgeálószer (szójalecitin), só, színezék: orange yellow s E110,
mesterséges aroma.

Allergén anyagok: tejpor, csökkentett ásványú tejsavópor, zsíros tejpor,
zsírszegény tejpor, szójalecitin.

Gyermekek figyelmére és viselkedésére káros hatást gyakorolhat.
Ajánlott termékek

Marcipán tömb narancssárga

Marcipánjaink háromszoros, modellező marcipánok (3 rész cukor, 1 rész mandula). Könnyen használhatók bevonáshoz, modellezéshez, virágok készítéséhez. Kiszerelés: 100g Kiszáradástól védjük felbontás után. Csomagoljuk a fel nem használt masszát frissentartó fóliába és tároljuk légmentesen záródó műanyag dobozban hűvös, száraz helyen, de nem hűtőszekrényben. Összetevők: cukor, mandulabél 23%, víz, glükózszirup, tartósítószer (kálium szorbát), nedvesítőszer (invertáz enzim), keserűmandula aroma, szinezékek ( E102, E124). Az E102, E124 szinezékek a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Allergén anyagok: mandulabél.
490 Ft
Bővebben
Kapcsolat





Barátaink


Facebook
Google+