Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Híreink, akciók

Muffin csokor tanfolyam

Esti cukrászati témájú tanfolyamunkon minden résztvevő egy muffin csokrot készít el. A szuper hangulatú igazi kikapcsolódást nyújtó élmény közben hasznos elméleti és gyakorlati tudást is elsajátítanak a résztvevők.

Bővebben
Cake pop tanfolyam

Cake pop tanfolyam délutánonként. Formázzuk, felszúrjuk, bemártjuk, díszítjük.... hazavisszük, vagy megesszük?

Bővebben
Drótos virág tanfolyam

Élethű, cukormasszából készült virágok formázása és festése, nyugodt esti kikapcsolódás, hasznos technikai tudás.

Bővebben
2 napos tortadekorációs tanfolyam

2 napos kezdő intenzív tanfolyam nem csak háziasszonoknak, cukrász tanulókat is szeretettel várunk.

Bővebben
Bővebben

Legközelebbi tanfolyamunk

Tanfolyamok

Sütő és díszítő tanfolyamaink folyamatosan indulnak ahol szakmabelieket és amatőröket egyaránt szívesen látunk.

Bővebben

Kiemelt termékeink

Bagoly kiszúró 9cm

Fém kiszúró Méret: 9cm
1590 Ft
Bővebben

Macskapár kiszúró 9cm

Méret: 9cm Fém kiszúró
990 Ft
Bővebben

Olajbázisú festék Wilton csokoládéhoz

Olajban oldódó festék, Csokoládéhoz. 4db különbőző szín: sárga, narancssárga, piros, kék. Kiszerelés: 28,3g Egy tégely 7g. Összetevők: emulgeálószer (szójalecitin E322), E1520, részben hidrogénezett szójabab olaj, színezékek E102, E110, E129, E133. Allergén anyagok: szójalecitin, részben hidrogénezett szójabab olaj. A gyermekek figyelmére és viselkedésére káros hatást gyakorolhat.
1990 Ft
Bővebben

Silli szilikon

Két komponensű szilikon massza, mely segítségével egyedi formákat hozhatunk létre. Előszeretettel alkalmazzák apró részleteket tartalmazó minták sorozatgyártásánál (pl. LEGO kocka), vagy süthető gyurma ékszerek készítésénél. Kiszerelés: 150g
4590 Ft
Bővebben

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat





Barátaink
Facebook
Google+