Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot
JEM kiszúrók használata

JEM kiszúrók


A JEM vonal igazán egyedi, elegáns, szépen kidolgozott kiszúrókat tartalmaz. Használatuk azonban nagyban eltér a megszokott sima, vagy rugós kiszúrók használatától.

A JEM kiszúrókhoz mindenképpen virágmassza használatát ajánlanánk. A virágmasszát egészen vékonyra kell kinyújtanunk, a massza alá szórjunk némi kukoricakeményítőt. A kiszúrót pedig kenjük be növényi zsiradékkal vagy mártsuk szintén kukoricakeményítőbe. Így a kiszúrt forma könnyen elválik a kiszúrótól.

Az alábbiakban fotókkal illetve videóval bemutatjuk a kiszúrók többféle lehetséges használatát.


A gyártó számos ingyenes videóval készül időről időre, mi most a JEM Masni kiszúró használatát bemutató angol nyelvű videó linkjét osztjuk meg Önökkel, esetleges kérdéseiket szívesen várjuk az info@desszertmester e-mail címre.

http://www.cakeit.education/LearningCenter/FreeCourseViewer


Itt pedig egy Jem kiszúró használatat látható lépésről lépésre, a magyar fordítás a kép alatt található, extra információval kiegészítve.1. lépés: helyezzük a kiszúrónkat a szivacsba, és kenjük be növényi zsiradékkal.

2. lépés: nyújtsuk ki a virágmasszát, majd helyezzük a kiszúróra.

3., lépés: egy nyújtó segítségével óvatosan nyújtsuk rá. Használhatunk egy labda modellezőt, hogy a szélek ne legyenek sorjásak, majd a felesleges masszát távolítsuk el.

4., lépés: vegyük le a kiszúróról a masszát egy tű modellező segítségével.

5., formázzuk az adott kiszúrt mintát elképzelésünk szerint.

Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+