Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot
2 napos tortadekorációs tanfolyam

Kezdő Intenzív Tortadekorációs tanfolyam



Két alkalom, két teljes nap.


A tanfolyam keretén belül nem csak bemutatjuk a különféle technikákat, hanem minden egyes résztvevő lépésről lépésre gyakorolhatja is a díszítés fortélyait. A tanfolyam elvégzése olyan tudást biztosít minden kedves résztvevő számára ami segítségével könnyedén különleges külsőt kölcsönözhet akár a hagyományos desszerteknek is. Háziasszonyok, hobbicukrászok jelentkezését várjuk, de természetesen szakmabelieket is szívesen látunk. Előképzettség nem szükséges. Kész alapanyagokkal, torta makettel dolgozunk.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel, legyen Ön is a desszertek mestere!

1. alkalom:

Díszítés habzsákkal. A habzsák és tartozékai használata, cukormázak színezése, virágok, levelek, szegélyek,...stb. készítése.

2. alkalom:

Díszítés fondant és marcipán segítségével. Torta bevonása, bevonók színezése, virágok, szegélyek, figura készítése, csipkéző használata.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy Desszert mester oklevelet (szakképzettséget nem biztosít), illetve egy törzsvásárlói kártyát amely felmutatása a későbbiekben vásárlás esetén 5% kedvezményre jogosít.


Időpontok:



II. 2018. november 17. szombat 10:00-17:00 habzsákos tanfolyam

2018. november 24. szombat 10:00-17:00 fondant, marcipán tanfolyam


III. 2018. december 1. szombat 10:00-17:00 habzsákos tanfolyam

2018. december 8. szombat 10:00-17:00 fondant, marcipán tanfolyam


A tanfolyam díja:

A két alkalom együtt: 29 990Ft

A tanfolyam maximum 18 fővel indul.

Helyszín: Budaörs, Budapesti út 37.

Fizetés helyszínen készpénzben, vagy előre utalással.

Minden szükséges alapanyagot és eszközt mi biztosítunk, a résztvevőknek semmit nem kell magukkal hozniuk.

A tanfolyam időpont változtatásának jogát fenntartjuk. Továbbá fenntartjuk a betegségből vagy egyéb okoból kifolyólag az oktató személyének változtatását.

Jelentkezni lehet: info@desszertmester.hu


Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat





Barátaink


Facebook
Google+