Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Szív alakú brownie


Valentin napi brownie

Elkészítése igen egyszerű, honlapunkon megtalálható a pontos recept:

http://www.desszertmester.hu/receptek/legjobb-brownie-recept

Egy szív kiszúróval szúrjuk ki a süteményt, a tetejét egyszerű vajkrémmel díszíthetjük, habzsákba töltve 1M-es kinyomófej segítségével.

A trükk pedig a csokiszívben rejlik. Csodaszép transzferfóliákat használhatunk, amelyekkel különlegessé varázsolhatjuk süteményeinket.

Olvasszuk fel a csokoládét, majd vékony rétegben kenjük a transzferfólia mintás felére. Egyengessük el, hogy ugyanolyan vastagon legyen mindenhol a csokoládé. Szobahőmérsékleten hagyjuk megdermedni (ne tegyük hűtőbe, mert úgy jobban fog törni), ezután a mini szív kiszúróval óvatosan szúrjuk ki, és tehetjük is a brownienkra!


Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+