Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Színpaletta


Elkészítettük saját ételfesték SZÍNPALETTÁNKAT!

A legfelső sorban a Wilton gél állagú ételfestékeit próbáltuk ki,
a következő sorban a PME márkájú festékek, szintén gél állagúak,
az alsó sorban pedig a PME természetes ételfestékei pompáznak.

A pillangókkal igyekeztünk megmutatni, hogy egy féle festékből (ezesetben Wilton burgundy) mennyire sok árnyalatot ki lehet hozni. Kevesebb festékkel halvány, világos árnyalatot kapunk, ha pedig többet keverünk bele, egészen sötét színt is kikeverhetünk.
A különböző színeket egymással is keverhetjük, így teljesen egyedi színeket is létrehozhatunk.
Ezek a festékek mind vízbázisúak, így vízzel oldódnak, olajos közeg kidobja magából (pl. csokoládéhoz nem keverhető).
Krémeket, habot, cukormázat, marcipánt, fondantot és még sok más ételt megszínezhetünk vele. Koncentrátum, így csak egy nagyon kevés is elegendő belőle. Süthető festékek.

A színpaletták hamarosan kikerülnek üzleteinkbe is, így személyesen is meg lehet majd tekinteni, segítségül hívni a megfelelő szín kiválasztásához.
És most lássuk, melyik levél milyen festéket képvisel! A felsorolásban soronként haladunk cikkcakk alakban, balról jobbra. A festékekből soat használtunk, így a legintenzívebb árnyalatok láthatók.

1. sor, Wilton
burgundy, mohazöld, aranysárga, rózsaszín, levélzöld, citromsárga, barna, karácsonypiros, narancssárga, lila, sötétrózsaszín, sötétzöld

2. sor, PME
citromsárga, rózsaszín, téglapiros, királykék, barack, limezöld,mályva, fekete, türkizkék, bogyópiros, fehér, óarany, szilvarózsaszín, mackóbarna, borsózöld, gesztenye, narancssárga

3. sor, Természetes PME
rózsaszín, levélzöld, égkék, sötétrózsaszín, nárciszsárga, lila, barna, mohazöld, narancssárga, fekete, piros, elefántcsont, királykék, karácsonypiros, citromsárga


Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+