Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Nyuszis keksz

Nyuszis keksz


Süssünk sima kerek kekszeket vagy mézeskalácsokat.

Készítsünk úgynevezett írókát tojásfehérjeporból.

NZ3-as díszítőcsővel rajzoljunk egy kör alakú keretet a kekszre, körülbelül fél centiméterre a keksz szélétől. A kerethez használt íróka legyen egy picit sűrűbb. Egy másik zsákkal szintén NZ3-as csővel kezdjük kitölteni a kereten belül a keksz teljes felületét, hígabb krémmel. Ha kitöltöttük az egészet, az esetleges levegőbuborékokat fogpiszkálóval szúrjuk ki. Egy másik zsákba töltsünk ételfestékkel színezett rózsaszín írókát és használjunk NZ1-es csövet a rácsozáshoz. Dolgozzunk gyorsan, ne száradjon meg a fehér alapunk, különben a rózsaszín már nem fog szépen belefolyni.

Ha a rácsozás elkészült, tegyük félre a kekszet száradni (addig elkezdhetjük ugyanezt egy másik kekszen ha többet készítünk). Ha teljesen megszáradt a cukormáz NZ2-es csővel, sűrűbb mázzal rajzoljukmeg a nyuszifej körvonalait. Ezt hagyjuk megszáradni, majd töltsük ki hígabb krémmel. Hagyjuk ezt is megszáradni, és egy figpiszkáló segtségével fekete cukormázból csináljuk meg a szemeket és a szempillákat. A keksz oldalán látható pöttyöket az alap megszáradása után bármikor feltehetjük, ehhez NZ2-es cső ajánlott.Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+