Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Kekszből készült bögredísz

Bögre keksz


Lepjük meg szerettünket!
Nem kell ahhoz ünnep, hogy széppé varázsoljuk kedvesünk, gyermekünk reggelét! Egy ilyen kis aprósággal biztosan levehetünk a lábáról bárkit. Tehát következzen a "CSAK ÚGY" keksz.

Gyúrjunk egy egyszerű keksz tésztát (lehet mézeskalács is), majd szúrjuk ki az általunk választott formákat. Üzleteinkben a kiszúró formák széles választékával várjuk, tehát kekszünket személyre szabottra formálhatjuk.
A kiszúrt formából vágjunk ki egy kb 2cm x 6mm nagyságú részt, ezzel tudjuk majd a pohár szélére helyezni.
A kisült kekszet akár tovább díszíthetjük habzsák és cukormáz segítségével, így még kedvesebb formákat készíthetünk.


Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+