Cukrászkellékek áruháza

     
     
  
  
Keresés
0 termék
Webáruház
Magyar
Magyar
English
Deutsch
Kosár
 
Pénztár
 
Üdvözöljük! Kérjük , vagy regisztráljon új fiókot

Eper huszár


Eperszezon magyarosan

Az elkészítéséhez csupán egy doboz eper kell, fehércsokoládé egy kevés étcsokoládé vagy candy buttons bevonó.
Mossuk meg az epreket, majd nagyon alaposan itassuk fel a vizet egy konyhai papírtörlővel. Ez miért fontos? Mert nedves felületre nem fog tapadni a csokoládé.
Olvasszuk fel a fehércsokit (vízgőz fölött, vagy mikróhullámú sütőben), majd mártsuk meg benne az epreket egyenként, körülbelül félig. Helyezzük sütőpapírra, és várjuk meg míg egészen megdermed rajtuk a csokoládé.
Ezután jöhet a tej-, vagy étcsoki olvasztása. Egy ecsettel, vagy akár egy fogpiszkálóval rajzoljuk meg a szemeket és a bajuszt. Ezt is hagyjuk megdermedni és már tálalhatjuk is ízletes magyar huszárjainkat!

Vissza

Tudjon meg többet

A marcipán

Hogyan kell marcipánnal bevonni? Mennyire lesz szükségem egy 12 szeletes tortához? Hogyan tároljam? Mit jelent hogy izzad, és miért van ez? Ha bármelyik kérdés már felmerült, akkor most megadjuk a választ lapozás után.

Bővebben

Ételfestékek, mit jelentenek az E számok

Minden hónapban átfogó képet szeretnénk adni egy-egy ételfesték csoportról vagy egyéb tortadekoráláshoz használt alapanyagról, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a választást.

Bővebben

Egy finom krém, ami szinte mindenhez jó.

Most megosztunk Önökkel egy receptet, amit bátran lehet díszítéshez haszálni, és garantáltan finom. Tartja a formáját és mégis krémesen lágy.

Bővebben

JEM kiszúrók használata

A JEM kiszúrók új dimenziót tárnak a tortadekorálás elé, de használatuk külön figyelmet és némi gyakorlást igényel. Segítünk ebben.

Bővebben
Kapcsolat

Barátaink


Facebook
Google+